Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00. | T: 0598-451206 | E: info@arkemavlees.nl

Korengarst 4, 9635 VB, Noordbroek

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten.Gourmet

Bij kerst hoor natuurlijk.... gourmetten! Gezellig met z'n allen om tafel en lekker eten. Ook dit jaar verkopen we vlees voor op de gourmet waar je (h)eerlijk van kan genieten. Mocht het kerstdiner onverwachts niet doorgaan, niet getreurd! We verkopen en leveren het vlees bevroren waardoor u het lang kunt bewaren. Mocht het kerstdiner dus onverwachts niet doorgaan heeft u nog een lekker stukje vlees liggen voor een andere gelegenheid. 

 

We hebben twee standaard gourmetpakketten voor 4 personen, maar u kunt ook uw eigen gourmetpakket samenstellen of een extra stukje vlees erbij bestellen. U moet het vlees zelf nog in stukjes snijden, u krijgt hiervoor aanwijzingen mee, zodat u voor het kerstdiner al gezellig samen in de keuken kunt staan en het vlees kunt kruiden zoals u zelf wilt. 

 

Geniet dus van een kerst met biologisch vlees, Als u bij ons in de winkel komt heeft u ook nog de keuze uit een groot assortiment andere biologische producten zodat het een (h)eerlijke kerst wordt! Liever laten bezorgen? Dat kan ook! Geef dit dan even aan in het afrekenmenu, dan komen we het bij u langs brengen. Onder aan deze pagina vind u ons bezorggebied.

 

Wilt u zelf helemaal niet kokkerellen met kerst? Kies dan voor een samengesteld afhaalmenu van Restaurant Backhuys, die ook vlees van ons gebruiken in hun menu's. Meer informatie over het afhaalmenu vind u hier.Speciaal voor de feestdagen bieden wij een gourmetpakket aan. Dit is een pakket met diverse soorten vlees, dus voor ieder wat wils! Ook kunt u zelf uw gourmetvlees uitkiezen in het keuzemenu hiernaast. 

 

Ook kunt u onze standaard gourmetschotel bestellen. Dit is de vleesbasis voor 4 personen en bestaat uit:

  • +/- 200 gram varkenshaas
  • +/- 250 gram kipfilet
  • +/- 250 gram rundergehakt
  • +/- 250 gram varkens- of lamsshoarma
  • 2 hamburgers
  • 2 kogelbiefstukjes (+/- 300 gram)

Wat extra's bestellen omdat u bijvoorbeeld met 5 personen bent kan natuurlijk ook, geef dan aan wat u er extra bij wilt bestellen. 

 

We verkopen het vlees voor op de gourmet ongesneden, dit moet u dus zelf nog doen, waarbij u meteen het vlees kunt kruiden zoals u lekker vindt. 

Gourmetvlees

Selecteer uw gewenste product en klik op 'toevoegen aan bestelling'. U kunt verder winkelen en een ander product selecteren, of de bestelling afronden. 

U kunt tijdens het afronden de juiste aantallen invoeren en eventuele opmerkingen toevoegen.

€ 30,75

  • Levertijd: 3-5 dagen


De straal waarin we bezorgen vind u rechts. Mocht u hier buiten vallen, neemt u dan contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Voor het bezorgen rekenen we €7,50 voor bestellingen onder de 50.-, bestelt u voor meer, bezorgen we gratis. 

Het vlees is allemaal ingevroren en wordt dan ook bevroren bij u afgeleverd. 

 

Hieronder vind u het bestelformulier. U kunt uw vlees hier bestellen om daarna af te halen in de winkel of te laten bezorgen. Onze prijzen zijn gebaseerd op kiloprijzen. We hebben ons uiterste best gedaan om een gemiddeld gewicht van onze producten te verkrijgen en deze prijs staat vermeld op de website. Aangezien niet alle stukken precies even groot zijn, zijn dit slechts indicatieprijzen en kan het daadwerkelijke bedrag iets afwijken.

 

Als u besteld hebt om de bestelling af te halen krijgt u een mail zodra wij de bestelling voor u klaar hebben staan.

Als u besteld hebt om te laten bezorgen krijgt u vooraf een mail om het tijdstip en dag van de bezorging af te stemmen de bezorger heeft altijd een pin apparaat bij zich u kunt dus altijd contant of met pin betalen

U kunt uw bestelling ook doorbellen op 0598-451206. U kunt in onze winkel pinnen, contant betalen of met onze cadeaubon afrekenen.

 

In onze winkel hebben we ook nog diverse andere biologische producten zoals rijst, pasta etc.. 

Download
straal.jpg
JPEG-bestand 694.0 KB