Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00. | T: 0598-451206 | E: info@arkemavlees.nl

Korengarst 4, 9635 VB, Noordbroek

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten.


Biologisch, heel logisch

Biologisch vlees heeft kracht en karakter. En dat herkent u wanneer u geniet van biologisch vlees bij de maaltijd. Biologisch vlees heeft van nature een fijne structuur met als resultaat een perfecte smaak en malsheid. Door de vrijheid waarin onze dieren opgroeien. De bereidingswijze van biologisch vlees wijkt niet af van wat u gewend bent, behalve dat u het vlees met minder zout en kruiden op smaak kunt brengen. Lekker en smaakvol!

 

Skal EKO keurmerk

Arkema vlees wordt gecontroleerd door Skal. Dit is een controle-organisatie die er streng op toe ziet dat het bedrijf zich aan de EKO-eisen houdt. Wie aan de voorschriften voldoet, mag het product 'biologisch' noemen en het EKO-keurmerk gebruiken. Zo weet u zeker dat het product echt biologisch is en dus betrouwbaar. Uiteraard voldoen wij aan alle eisen van Skal. 

Biologisch assortiment

Naast ons eigen vlees hebben we een uitgebreid biologisch assortiment in de winkel. Zo hebben we een deel van het Ecover assortiment in onze winkel, verschillende soorten jams, siropen en sappen en een aantal soorten rijst en pasta. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor uw biologisch vlees, maar voor een uitgebreid assortiment met biologische producten. 

Naast de biologische producten verkopen we ook streekproducten, zoals kaas van de Vos uit Blijham. Ook voor een cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze eigen waardebon verkopen we ook vogelhuisjes en insectenhotels die in de buurt worden gemaakt.